Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Hurra for dere!

I dag tar vi av oss hatten for alle de dyktige kvinnene i Webstep. Ingenting kommer av seg selv og 8. mars er en dag for å stoppe opp, tenke etter og applaudere. Gratulerer med dagen!

Vi gratulerer Kristine som jobber men analyse i olje og gass, styremedlem og  designer Nadine som sikrer brukervennlighet for boring og brønn, og Margrethe som sørger for gode brukeropplevelser på TV. Vi gratulerer Guri som skreddersyr IT-løsninger for sokkelen, Kjerstin som sikrer deg fenomenale sykehussystemer og Marta og Yanira som er eksperter på rapportering og virksomhetsstyring. For ikke å snakke om Susanna som er i sving med ny plattform for bank finans, kjernefysiker og utvikler Hege som er i mammaperm og Anita som utvikler eventyrlige datamodeller og visualiseringer.

Og vi er bare så vidt i gang. Til lykke med dagen til vår andre Hege som leder utviklingsteam på betalingsløsninger, Birte som rekrutterer, følger opp kunder og sørger for det gode liv for konsulentene våre, og Natalie som bygger data science-plattform for å avdekke avvik fra sensordata. En strålende dag til Tetiana som jobber med sikkerhetsarkitektur i betalingsløsninger og til Linnea og Cassandra som rekrutterer. Heia dere! Og heia Marina som administrerer og følger opp konsulenter, og Marie som er systemutvikler på pensjonsløsninger.

Hatten av for deg Karin som driver salg og konsulentoppfølging i Malmö, og til Anita som er leder for prosjekt- og testlederne våre i Oslo. Hurra for deg Nina som er prosjektleder i helse og Katerina som er fagansvarlig for test og kvalitet. Hurra også til Ahn som sørger for profesjonell metodikk og kultur i pensjonsselskap, for Line, funksjonell arkitekt på skatt, og Ines som er prosjektleder i samferdsel. Dette er også dagen for Cecilie, testleder i e-helse og Marianne som leder vår nyskapende IoT-satsning.

Hurra for finansdirektøren vår, Liv Annike, og for Trude som er en kløpper på UX, Haldis som er prosjektleder i helse og Kristina som er prosjektleder hos et velkjent flyselskap. Linn sørger for effektiv norsk matlogistikk, testrådgiver Tone bidrar til god utlendingsforvaltning, og prosjektleder Kjersti for digitaliserig av søknadsproseser i samferdsel. Et stort hurra for dere. Og det samme til Oksana som er testleder i en av Norges største banker og Kira som har stålkontroll på digitalisering av skatten din.

Vi tar bølgen for Sophie på IT management og prosjektledelse, Rebecka på rekruttering og markedsføring, og Frida som jakter nye kolleger i Sverige. Systemutviklerne Madeleine og Ami applauderes, og det samme gjør vi for prosjektleder Åse og rådgiver og styremedlem Cathrine, som hver på sine felt gjør oss til dem vi er. Solveig som utvikler forsikringssystemer og Angéle som utvikler modeller for prediksjon av brudd på kraftlinjer, gratuleres stort med dagen, sammen med Kerstin som utvikler integrasjoner for mid- og backoffice-funksjoner i bank og Vanda som snart er klar for sin webstepkarriere på BI og datavarehus.

Hurra for tech lead og fullstack-utvikler Åshild som utvikler løsninger for automatisering og effektiivisering i vareflyt, May Linda på digitale banktjenester, Ann Katrin som som utvikler rådgiverløsninger i forsikring, og Divya på AWS. Hurra for Elise på frontend, Helena på administrasjon, og Yvonne på salg og rådgivning.

8. mars er dagen for heiarop, applaus og lykke til med dagen til rådgiver, ekspert og trønder Kristina på Robotisering (RPA), prosjektleder Nina som arbeider med risk management-rådgivning og Lena som skaper supre brukeropplevelser gjennom innsikt-arbeid, webanalyser og målinger for en velrennomert bank. Og sist men ikke minst hurra for kollega Maroua som prosjektleder og sikrer kvalitet av leverandørprogramvare i olje og gass.

Et mangfoldig arbeidsmiljø har stor verdi og vi skulle gjerne hatt flere kvinner med på laget vårt. Webstep er et godt valg for dyktige kvinner som ønsker å kombinere topp karriere med et innholdsrikt liv og familieliv. Vi forskjellsbehandler ikke. Snakk med oss om det! Gratulerer med dagen alle!

Relatert / Kontaktpersoner