Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Mer skyhjelp å få: Webstep er ny «AWS Well-Architected Partner»

Arne Solheim

På skyteknologi og arkitektur er kunsten å gjøre de riktige tingene og gjøre dem rett.  Med ny partnerskapstatus kan Webstep hjelpe deg!

–  “AWS Well-Architected Partner”-statusen henger høyt og kravene er strenge. Som partner har vi fått det offisielle stempelet som en rådgiver som kan hjelpe kundene våre til riktige grep på arkitektursiden. I sin tur handler dette om å redusere risiko og sikre at kunden sitter med en profesjonell og robust infrastruktur for sine applikasjoner og tjenester. I praksis handler det om å kunne hjelpe dem slik at de lykkes, forklarer stolt leder for Websteps cloud-satsning, Arne Solheim

Henter ut kraften i teknologien

Under panseret hos Webstep utvikles avansert kunnskap og betydelig erfaring på AWS-produktene. På den måten håndteres sikkerhet, pålitelighet og operasjonell effektivitet best mulig.  – Som AWS Well-Architected Partner kan du si at AWS har gitt oss tommelen opp for våre evner til å optimalisere forholdet mellom kundens behov og utfordringer, ved å benytte AWS-rammeverkets muligheter og prinsipper, smiler Arne Solheim.

Ett av Nordens sterkeste kompetansemiljøer

Webstep er en av svært få AWS Well-Architected partnerne i Norden. Selskapet gjennomfører jevnlige arkitektur-gjennomganger hos kunder, og bistår dem i etterkant med optimalisering av løsningene. Kundene er godt fordelt mellom privat og offentlig, og mellom bransjer og sektorer. Her snakker vi om solid arkitekturdesign-kunnskap som kan benyttes av alle som har behov for bistand.

– Vi  har lagt tung vekt på å utvikle kompetansen lokalt der vi er. Gjennom det interne kompetanseutviklingsprogrammet Webstep Cloud School, rundet vi ved årsskiftet 50 AWS-sertifiseringer  blant konsulenter, rådgivere og ledere. Dette har styrket oss som ett av Nordens tyngste kompetansemiljøer, forklarer Cloud-lederen, og får en ivrig tommel opp fra navnebror og Webstep-CEO Arne Norheim:

Satsningen bærer frukter

– Jeg er stolt av at vi nå er AWS Well-Architected Partner. Statusen er et godt tegn på at skysatsningen vår bærer frukter, både for oss og kundene våre. Det er også et bevis på at vi kan følge kundene våre fra A til Å og gjennom systemenes livsløp.  Vi kan gi råd, avdekke utfordringer og muligheter, klargjøre veivalg og arkitektur, og stå for selve implementeringen og automatiseringen av driften. At vi både kan gi råd og har kompetanse til gjøre jobben sammen med kundene våre, er en av våre store styrker, avslutter Webstep-lederen.

Arne-Solheim-Webstep

Som partner har vi fått det offisielle stempelet som en rådgiver som kan hjelpe kundene våre til riktige grep på arkitektursiden., sier Cloud-leder Arne Solheim.

Relatert / Kontaktpersoner