Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

– Webstep gir meg fleksibilitet

I en tid med sosial distansering og isolasjon har utvikler og IT-ekspert Stian Storvik i Webstep bidratt til det motsatte. Stian er e-sport-entusiast og har etablert en egen bedriftsserie i e-sport-spillet Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), som på verdensbasis har mer enn 20 millioner aktive spillere. 

Bedriftsserien i CS:GO skal avgjøre hvem som er best i Norge på det nettbaserte førstepersonsskytespillet, som på verdensbasis ofte har mer enn en million samtidige brukere. Midt under koronakrisen kommer nå mer enn hundre spillere sammen på ukentlig basis for sette hverandre stevne. Alt på en trygg og smittevernsikker måte på digitale flater. 

– E-sport er noe jeg alltid har brent for. Etter at jeg begynte som softwareutvikler i Webstep har jeg fått større mulighet for å balansere jobb- og fritidslast etter behov, sier Stian Storrvik aka @eiefant i gamerverden.

Stian dyrker e-sport som interesse og har drevet med dette på hobbybasis i mer enn 15 år både som utøver og arrangør. Våren 2020 var han med å arrangere turneringer med blant annet POWER, Norsk Tipping, The Gathering og VestLAN. I tillegg har han over to sesonger vært hovedansvarlig for gjennomføringen av en av Telialigaens grener.

Fleksibilitet som gode

Det er mange profesjonelle aktører innenfor e-sport bransjen og kravet til profesjonalitet også fra Stians side er høyt. Med fulltidsjobb i Webstep, der han er med og utvikler løsninger for selskapet, er det lett å snuble i tidsfella og ikke rekke noenting. 

– Nøkkelen til suksess for meg har vært fleksibilitet hos arbeidsgiver. Tilliten som Webstep har vist meg har gjort det mulig å dra på e-sport relaterte møter rundt lunsj, networking-events i langhelger og e-sport relaterte oppdrag fra tidlig ettermiddag, sier Stian Storrvik.

Forståelse og aksept

Stian understreker at jobben i løsningsteamet i Webstep kommer først. Fleksibiliteten hos arbeidsgiver gjør at han kan levere timer og utføre oppgaver også langt utenfor normal kontortid. Det passer Stian bra, for selv om gamerne kanskje er mest aktive på kvelden, så er nok e-sport-aktørene mest våkne om dagen.

– I Webstep har jeg møtt forståelse og aksept for min lidenskap for e-sport. Det er også en viktig grunn til at jeg har turt å satse videre og invitere flere selskaper med på reisen, sier Stian Storrvik.

E-sport i tiden

Stian mener argumentene for en bedriftsserie i e-sport er enkle å ramse opp, og peker spesielt på at spill (spesielt lagspill) fremmer personlige egenskaper som man drar nytte av i arbeidshverdagen. Korona-situasjonen har dessuten gjort det vanskelig å være sosial med kollegaer, men i e-sport blir man ikke begrenset av dette og kan være sammen på en trygg måte. 

Generelt opplever han en større aksept i samfunnet for e-sport enn tidligere. Bedriftsserien i CS, som Stian har initiert, er til for alle typer virksomheter og folk i alle aldre, men per nå er det en overvekt av spillere under 30 år.

– Mange yngre arbeidstakere har vokst opp med e-sport som en vel så viktig del av kulturen som tradisjonelle idretter som f.eks fotball. Med bedriftsserieren i CS:GO får de en fin arena å vise seg frem på. Det er jeg stolt av, sier entusiastisk initiativtaker Stian Storrvik.

Lidenskap som konkurransefortrinn

Webstep er et team av fine folk dyktige teknologieksperter det er enkelt å samarbeide med, og som deler generøst av sin kunnskap og innsikt. Et ukomplisert arbeidsmiljø gjør det mulig å oppnå en sunn balanse mellom jobb og fritid. Det tiltrekker mennesker som brenner for mer enn teknologi alene – og det gavner også kundene.

– I Webstep ønsker vi engasjement velkommen. Vi tror at mennesker som brenner for noe skaper større verdier. Det handler om å vokse og lære, og det skal vi legge til rette for i Webstep, sier Ida Furnes Breivik, leder Webstep Solutions Oslo.

Relatert / Kontaktpersoner