Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Fra film til front-end

Karriereutvikling kan skje på flere måter. Mange utviklere tar reisen fra back-end til front-end eller motsatt i løpet av karrieren, men for Steffen André Hagen har reisen vært litt annerledes enn for de fleste.

Steffen startet sin karriere bak kamera, som filmregissør. Han jobbet i flere år med eget filmselskap i Bergen, før han tok den lange veien tilbake til skolebenken og restartet karrieren som front-end-utvikler. Med seg inn i utviklerverden tar han med seg en genuin lidenskap for (video)teknologi, design og gode opplevelser.

– Design blir viktigere fremover. Det handler om å skape gode digitale brukeropplevelser, som gjør det enklere for brukerne. Her kommer empati og evne til  sette seg inn i brukernes problemstillinger godt med. Akkurat som god film, skal god design ikke bare nå ut til brukerne, men også inn til dem, sier Steffen André Hagen, seniorkonsulent i Webstep.

Brukeren i fokus

Selv om brorparten av arbeidstiden til Steffen går med til design og koding av fine front-ender, lever filminteressen i beste velgående. Steffen har nemlig klart å knekke koden på hvordan han kan dyrke begge sine interesser til fordel for både kunder og arbeidsgiver.

– Webstep har et mangfold av ulike talenter. Jeg er glad for at Steffen nå er en av dem. Han er en multikunstner. Ikke bare leverer han brukeropplevelser som «treffer», han bruker sin erfaring som filmregissør til å bringe brukeren i fokus gjennom hele kundereisen, sier Joar Krohn, regiondirektør for Webstep i Bergen.

Sterkt fagmiljø

Fra desember er det Webstep som får glede av tusenkunstnerens erfaring og kapasitet. Steffen André Hagen, som tidligere har vært med å etablere et profesjonelt filmstudio, vil i Webstep også bidra til å løfte selskapets digitale tilstedeværelse til nye høyder.

– Det er en utrolig spennende mulighet for meg å bli inkludert i Websteps sterke fagmiljø. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og hjelpe kunder med å utvikle unike brukeropplevelser, avslutter Steffen André Hagen.

Steffen Hagen

– Akkurat som god film, skal god design ikke bare nå ut til brukerne, men også inn til dem, sier nyansatt seniorkonsulent i Webstep, Steffen André Hagen.

Relatert / Kontaktpersoner