Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

TaaS med på laget i Webstep

Webstep vokser raskt. Med en bredere leveransemodell der også Teams-as-a-Service (TaaS) inngår er selskapet godt rigget for videre vekst. Satsingen på team-leveranser har allerede gitt medvind i seilene for Webstep, som nå henter inn Jon Andreas Bygstad for å lede det videre arbeidet.

De siste årene har Webstep opplevd sterkere etterspørsel etter digitaliseringstjenester, og har gjort tilpasninger i sitt kundetilbud. Det har trigget Websteps satsing på TaaS. Jon Andreas Bygstad har 20 års erfaring fra IT- og konsulentbransjen, og vil bidra til å samordne den videre satsingen på team-leveranser.

– TaaS handler om å skape en større verdi for kundene våre. Som kompetansehus tar vi et bredere ansvar for å bygge, sette sammen og levere rett kompetanse til rett tid. Dette gir stor uttelling for kundene i et marked som skriker etter IT-kompetanse, sier Jon Andreas Bygstad.

NHO-rapporten Kompetansebarometeret, som ble presentert av NIFU 28. februar, bekrefter kompetanseunderskuddet. 47% av bedriftene i undersøkelsen peker på de ikke har klart å hente inn nødvendig IT-kompetanse. Det er alvorlig og bremser digitaliseringstakten.

Teams sikrer kompetanse

Webstep er tuftet på sterk lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene sine. Samtidig har selskapet evnen til å sette sammen ekspertkompetanse i teams på tvers av regioner. Det er avgjørende for TaaS-satsingen, og gir rom for å både økt samhold og mer kompetansebygging.

Bygstad fremhever verdien av å kunne sette sammen gode team og holde teknologene oppdatert. Det er knapphet i markedet på riktig kompetanse, og her spiller solide fagmiljøer i Webstep en avgjørende rolle for å sikre kompetanseutvikling.

– Utviklingen skjer så raskt at det kan være tøft å følge med. Websteps teknologer blir kontinuerlig utfordret faglig, og representerer en stor ressurs for våre kunder. Med Team-leveranser tar vi ansvaret for kapasitetsbehovet i prosjektet, og sikrer at kompetansen skalerer, sier en engasjert Bygstad.

Kom i gang

Team-leveranser er et viktig satsingsområde for både Webstep og våre kunder. Vil du høre mer om Team-as-a-Service kontakter du Jon Andreas Bygstad. Han forteller gjerne om hvordan Webstep bistår kunder med å bygge opp og levere teams som raskt kan komme i gang og håndtere komplekse utviklingsprosjekter.

Jon Andreas Bygstad

TaaS gir fleksibilitet. – Som kompetansehus tar vi et bredere ansvar for å bygge, sette sammen og levere rett kompetanse til rett tid, sier leder for team-leveranser i Webstep, Jon Andreas Bygstad.

Relatert / Kontaktpersoner