Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Demokratiets dansegulv

Demokratiets dansegulv er Arendalsuka blitt kalt. Og alle kan svinge seg. Dette er stedet for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Akkurat som Webstep.

Av: Save Asmervik, konsernsjef i Webstep

I 2022 svinger vi oss med og er igjen tilstede under Arendalsuka. Ikke fordi vi må, men fordi vi bryr oss.

Kompetanse som verktøy

Vi tror at samspill mellom mennesker og teknologi kan løse store utfordringer. Gjennom kundeeksempler og prosjektleveranser forsøker vi å belyse mulighetene.

Som for eksempel med Swipload, som går til kamp mot tomme lastebiler og useriøse transportører. Her utvikler Webstep en digital plattform for utveksling av godsoppdrag, som gjør det enklere å koble biler med ledig kapasitet og transportkjøpere. Det tjener ikke bare bransjen på, men også miljøet.

Eller prosjektet der vi har samarbeidet med tre store forsikringsselskap for å jakte på forsikringssvindlere. Her står datadeling på tvers av selskapsgrensene sentralt. Og det kan Websteps eksperter hjelpe til med. Helt sikkert.

Tech-næringen bidrar

På Arendalsuka i år har allerede regiondirektøren for Webstep Sørlandet markert seg på seilas med Digin, Sørlandets ledende IT-klynge. Regiondirektør Andreas Eriksen-Fedog staket ut en tydelig kurs fremover mot et tettere samarbeid mellom lokale aktører, for å videreutvikle IT-miljøet på Sørlandet. Det handler om innovasjonskraft og riktig kompetanse.

På torsdag denne uken skal jeg diskutere hvordan Norge kan bli en verdensledende IT-nasjon. Arrangementet i regi av Abelia, tar opp rammebetingelser for bransjen, datadeling, kompetanseutfordringer og hvordan tech-næringen kan bidra til det grønne skiftet.

Det gleder jeg meg til. Følg arrangementet 18. august her.

Fleksibel verktøykasse

Som konsept passer Arendalsuka godt for Webstep. Vi har en visjon om være med å utvikle morgendagens samfunn. Da er det fint med en møteplass som gir rom for dialog og speiler samfunnets mange sider – og utfordringer. Felles for disse er behovet for å utnytte teknologi på nye måter.

Og som den velfylte og fleksible verktøykassa vi på mange måter er, så er konsulentbransjen klar til å bidra.

Sammen svinger vi oss og løser de store oppgavene.

Save Asmervik i Pollen, Arendal.

Konsernsjefen i Webstep, Save Asmervik, er klar for å svinge seg på demokratiets dansegulv – og være med å løse de store oppgavene.

Relatert / Kontaktpersoner