Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ida Furnes Breivik på kvinner i tech topp 50-listen

Abelia- og ODA-Nettverk-juryen fikk 800 nominasjoner inn. 50 av dem fikk nettopp plass på 2023-utgaven av “50 fremste kvinner innen tech 2023”. En av dem er vår egen Ida Furnes Breivik. Gratulerer Ida!

Formålet med kåringen er å øke andelen kvinner som brenner for og jobber med teknologi. 

Juryen, ledet av Abelia-direktør Øystein Eriksen Søreide, har lagt vekt  på de nominertes  teknologiforståelse, konkrete bidrag og prestasjoner og motivasjon/innsats for mangfold og inkludering i teknologi.

Se den komplette listen
50 Tech-kvinner 2023

Norges 50 Fremste Tech-kvinner er et tiltak for å løfte frem talenter og gode forbilder som kan bidra til at flere velger teknologiyrker – også utenfor den typiske rekrutteringspoolen.

Ida deltar i morges på det store kåringsarrangementet som nettopp har sluppet årets oversikt. Senere i formiddag går Ida i podcaststudio for opptak av https://fremtidensnaringsliv.no/, med tema Norges 50 fremste tech-kvinner, i regi av UN Global Compact Norge og Abelia.

Ida er også en av tre kvinner i en bredt anlagt 8. mars-sak i Sunnmørsposten i dag, før kåringen ble kjent. 
Høsten 2022 fikk hun også en gjev pris utdelt, i E24 sin pris “Norske ledertalenter under 35”.

Dette er femte gangen kvinner fra Webstep kommer på denne listen. I fjor var Marianne Melhoos på listen og før henne, Nadine Ramsberg, Kristina Brend og Marianne Styrman. 

Blde av Ida Furnes Breivik, Webstep

800 nominerte, 50 valgt - og vår egen Ida Furnes Breivik er på listen. Webstep gratulerer!

Relatert / Kontaktpersoner