Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep-skyekspert Anders Bjørnestad første AWS Community Hero i Skandinavia

Websteps Anders Bjørnestad har gjort en kjempeinnsats for kunnskapsdeling på skyteknologi. Nå er han utnevnt til første norske og skandinaviske Amazon Web Services-helt (AWS Community Hero) noensinne. – Dette er stort for Anders og stort for oss. Kunnskapsdeling dytter verden framover og vi i Webstep gratulerer Anders med en velfortjent helte-status, sier CEO Kjetil Bakke Eriksen.

Gjennom Amazon Web Services (AWS) Community Hero Programme anerkjenner verdens største skyteknologi-aktør Amazon sine beste, frittstående kunnskapsdelere over hele verden.

– Dette er som Oscar for den åpne community-bevegelsen. De som er AWS Community Hero har gjort en ekstraordinær innsats, de har vist unike evner som kunnskapsdelere, og, ikke minst, har de blitt anerkjent for jobben de har gjort i den interessegruppen de bidrar inn i. Vi er mektig stolte av Anders som har fått denne flotte utmerkelsen. Og den er velfortjent. Stående applaus til en enestående kollega, fagmann og skyevangelist, sier CEO i Webstep Kjetil Bakke Eriksen.

Stolt helt takker for stor utmerkelsen

Nominasjonen av AWS-helter gjøres uten kandidatene er klar over det, og i Anders sitt tilfelle har den kommet fra flere. Utnevnelsen er nå et faktum, han er ettertrykkelig lagt merke til hos AWS og det er en stolt mottaker som tar imot:

– Jeg er takknemlig for nominasjonen og veldig glad for å ha blitt tatt opp i denne eksklusive “klubben”. Dette er stort og gir meg enda flere muligheter til å nå ut enda lenger på feltet jeg brenner for, sier Anders Bjørnestad, som startet karrieren sin i det Internett ble rullet ut og som skapte sin første AWS-arkitektur og -implementasjon allerede i 2010. Kunnskapsdeling har hele tiden vært viktigste drivkraft, og Anders har vært en nøkkelspiller for etablering av AWS communities i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

– Kunnskap er en av disse tingene som det blir mer av hvis du deler

– Det handler om gleden over å se sammenhenger og muligheter, og bruke teknologi til å bygge broer mellom visjoner og verdier, solide broer, ikke noe tull, smiler Anders, som opplever kunnskapsdeling som avgjørende for utvikling.

Se Amozon sin bio for Anders Bjørnestad.

– Kunnskap er en av disse tingene det blir mer av hvis du deler. Og det gode med communities er at kunnskapen går på tvers av selskaper og virksomheter. Teknologer, og kanskje spesielt utviklere, har to egenskaper som sammen gjør oss enten veldig verdifulle eller utgjør en stor risiko for leverandører, mener han:

– For det første har vi en ekstrem nysgjerrighet og evne til fange opp nye ting. For det andre har vi evne til å gjennomskue hva som er verdt å ta vare på. Kombinasjonen er gull verdt for de som har noe å fare med, og tilsvarende risiko for leverandører med produkter som ikke holder mål, avslutter Anders Bjørnestad, som nå får en større bane å spille på på teknologiområdet han brenner for.

Dette er AWS Community Heroes:

  • Heltene holder tekniske foredrag, skriver blogginnlegg, svarer på spørsmål i fora og poster nyheter og tips på sosiale medier
  • Tilgjengelighet og vilje til å dele gjør heltene til støttespillere for fagfeller på tvers av alle land, selskaper og virksomheter
  • Integritet og dyktighet er avgjørende egenskaper
  • For AWS er heltene nyttige medspillere og kritikere i utvikling og utprøving av nye tjenester og teknologier
Anders Bjørnestad

Relatert / Kontaktpersoner

Vedlagte filer