Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep styrker sitt skytilbud med ny partneravtale

Sammen med asiatiske OSAM, styrker Webstep skytilbudet gjennom et samarbeid basert på teknologi fra Amazon Web Services (AWS).

Samarbeidet mellom Webstep og OSAM er et resultat av flere års faglig kontakt med selskapet. Partnerskapet vil styrke Websteps skytilbud innen oppbygging og automatisering av infrastruktur, migreringer og overvåking knyttet til skytjenester. Denne avtalen bidrar til å komplettere tjenestetilbudet Webstep har rundt cloud-tjenester.

Webstep tilbyr IT-eksperter innenfor systemutvikling, prosjektledelse og testing. Gjennom Webstep Cloud Services tilbys i tillegg infrastruktur-kapasitet på AWS, offisielle AWS-kurs med lokal instruktør, AWS Well Architected Reviews og andre rådgivningstjenester knyttet til skytjenester.

– Vi ser ofte at våre kunder etterspør bistand som kan være utfordrende å løse på kort varsel i dagens sprengte marked, sier Arne Solheim, leder i Cloud Center of Excellence i Webstep. – Intensjonen vår med denne avtalen er å øke kapasiteten og styrke vår leveranseevne på skyområdet, fortsetter Solheim.

Både Webstep og OSAM har status som AWS Advanced Consulting Partner. Det betyr at selskapene har et minsteantall med sertifiserte konsulenter, som er eksperter på skytjenester fra Amazon. Disse ressursene har svært mye kompetanse og erfaring og er svært etterspurt. Dette gjør at Webstep, sammen med OSAM, vil kunne gi et enda bedre tilbud til sine kunder. Partnerskapet gjør at kundene kan komme raskere i gang med verdiskapning i skyen. 

Solheim forklarer at denne avtalen i første omgang er en underleverandøravtale.

– I første omgang vil vi jobbe med OSAM som en ren underleverandør. Dersom Webstep ikke har kapasitet eller mulighet til å levere det kunden ønsker rundt oppsett og drift i skyen, kan vi enkelt nyttegjøre oss av tjenester fra OSAM som kan stille med høyt kvalifiserte AWS-ressurser, avslutter en fornøyd Arne Solheim.

Kort-om-OSAM-AWS

OSAM-Webstep

God stemning og dialog da Webstep møtte OSAM igjen på Amazon’s utviklerkonferanse i Las Vegas i desember 2019. Fra venstre: Arne Solheim (leder Webstep Cloud Center of Excellence), Anh Ho (grunnlegger og CEO i OSAM og AWS Hero), Anders Bjørnestad (skyevangelist i Webstep og AWS Hero) og Minh Duong (grunnlegger og Chief Business Officer i OSAM).

Relatert / Kontaktpersoner