Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

To blant ti på topp!

De 15 siste årene har nyhetskanalen E24 kåret de fremste ledertalentene under 35 år i norsk næringsliv. I år ble Webstep eneste selskap med to på topp ti-listene!

Flere enn 350 forslag var gjennom hendene til fageksperter, rekrutteringsbyråer og juryen, før navnelistene var klare i hver av i alt syv kategorier. Ida kunne juble for andre år på rad, denne gang på listen over organisasjonsutviklere, mens Stian fikk kjenne på førstegangsfølelsen av å være med helt der oppe, i klassen for “teknologihoder”.

Mest av alt er det gøy!

– Det er gøy å bli lagt merke til, også utenfor Webstep. Og ja, det er mye man må svare på. Ikke minst var de ute etter hvordan vi tenker. Men mest av alt er det utrolig gøy og lærerikt, forklarte Ida, som snart krysser 35-års-merket, den øvre grensen for E24-kåringen. Hun tiltrådte nylig stilling som salgssjef for Websteps splitter nye salgsavdeling, og er klar for å ta nye grep i Oslo-markedet.

Stas med flinke folk

“Teknologihodet” Stian, leder for systemutviklerne i Solutions-avdelingen i Webstep Oslo satte også pris på å stå skulder ved skulder med flinke folk i en tøff kategori:
– Her er det mange veldig smarte folk som har fått til imponerende ting. Det er klart det er morsomt å være der oppe med dem, smiler han.

Felles for de toppseedede

Petter Meyer i rekrutteringsselskapet MeyerHaugen er imponert over de 120 kandidatene som i høst var gjennom tøffe intervjurunder og tester. I et intervju med E24 peker han på tre egenskaper som går igjen blant de beste:
– Gjennomføringsevne, evne til å stå støtt i stormen og at man er flink med folk, røper han til E24.

Honnør også til E24 som nok en gang kan notere seg for et topp arrangement, der Elin Sandnes, divisjonsdirektør for sparing og investering i DNB tronte helt på toppenes topp etter endt kåring. Hun har nylig sveiset sammen medarbeidere fra Sbanken og DNB i en felles ny divisjon.

Bilde av Ida og Stian som begge er på unge ledertalentlisten til E24 i 2023

Godt fornøyde lederkolleger: Ida Furnes Breivik og Stian Storrvik

Relatert / Kontaktpersoner