Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Myte: Man har ikke noe fritid som konsulent

Åsmund Rognerud Birkeland tilbringer helst helgene sine flyvende langs fjellveggen – festet til en paraglider og et par ski. Den 36-år gamle IT-konsulenten var en av dem som trodde at konsulentyrket innebar lange dager, med masse overtid og lite fritid. Helt til han kom til sitt første oppdrag hos Equinor. 

– Det kan jeg avkrefte – her er det ingen som vil ha konsulenter gående på overtid, ler han.

– Det er en enorm frihetsfølelse å kunne ta seg fri en fredag for å dra til fjells og rekke godværet før det snur, sier Åsmund.

Frihetsfølelsen i overført betydning i denne sammenheng. Aktivitetene han driver med er nemlig alle på «adrenalinrush-skalaen», som paragliding, kiting, speedgliding og slalåm. Væravhengige aktiviteter, med andre ord. Han tar ofte ut fridager eller avspaseringsdager for å kunne dra til sjøs eller fjells.

– Jeg planlegger gjerne reisemål og -tid etter værmeldingen, så det er et stort pluss at jeg har frihet til å kunne «dra etter været», forteller han.

– Hadde du trodd at det skulle være slik før du begynte som konsulent?

– Nei, jeg trodde at konsulentyrket bestod av jag, overtid og ukurante arbeidstider. Slik har det ikke vært her hos Equinor. Som Webstep-konsulent er jeg veldig positivt overrasket over fleksibiliteten jeg har til å jobbe hjemmefra og til å ta ut avspasering eller fridager når jeg trenger det. Tar jeg ut mer ferie enn jeg har, får jeg mindre betalt – det er lett å forholde seg til, forteller Åsmund.

Trengte nye erfaringer for å holde seg attraktiv på arbeidsmarkedet
36-åringen har oppholdt seg på Universitet i Bergen stort sett siden studietiden. Først som student, senere som doktorgradskandidat i informatikk, og siden som ingeniør med fast ansettelse. Etter nærmere 15 år på UIB, fant han ut at det var «nå eller aldri» dersom han skulle holde seg relevant og attraktiv i arbeidsmarkedet.

– Jeg trivdes veldig godt i jobben, men siden jeg nærmer meg førtiårene, kom jeg frem til at jeg måtte få påfyll på kompetansen og nye erfaringer og impulser dersom jeg skal holde tritt i en bransje med rivende utvikling og med stadig nye, kloke hoder, sier han.

Ettertraktet i markedet
IT-kandidater er noen av de mest ettertraktede i arbeidsmarkedet. Manko på gode hoder gjør konsulentbransjen svært konkurransedyktig både når det gjelder lønnsnivå og fleksibilitet. Høyere lønn er en fordel, men ikke motivasjonen, forteller han.

– Jeg har gått betydelig opp i lønn, men det var ikke drivkraften bak karrierebyttet. Det viktigste for meg var å øke kompetansen min, komme inn i et stort arbeidsmiljø og få fleksibilitet i arbeidshverdagen. Jeg var egentlig fornøyd med den lønnen jeg hadde, men når det er sagt; så er det selvfølgelig ikke noen ulempe å få mye mer å rutte med, smiler han.

———-

Nysgjerrig og ønsker du en prat eller at vi tar kontakt?
Ring eller meld fra til Birte eller Cathrine. Kontaktadata finner du nedenfor.

Nysgjerrig på en jobb i Webstep?
Se hva vi leter etter akkurat nå: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=144774358 

 

Relatert / Kontaktpersoner